Vol trots heten wij je van harte welkom in onze yogastudio “Yoga Swings 4 You”. Gelegen op een prachtige locatie, midden in het dorp van Katwijk maar toch heel rustig. Stap eens binnen voor informatie of een proefles en ontdek dat jij je al snel thuis zult voelen in onze sfeervolle studio. Persoonlijk contact met mensen vinden wij heel belangrijk. Daarom werken wij met kleine groepen zodat een ieder de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Yoga is goed voor iedereen. Yoga beïnvloedt en verbetert de gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal. Wie is in deze drukke tijd nu niet op zoek naar meer balans en innerlijke rust? Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen manier en tempo. Ervaar de vele voordelen en je vraagt je af waarom je er niet eerder mee begonnen bent. Yoga Katwijk? Yoga Swings 4 You!

Nieuws

Workshop In-Trinity Yoga

sep 20, 2017 by Mirjam Pet Category: Geen categorie 0 comments

Wil jij graag de nieuwe les In-Trinity Yoga ervaren? Er staan extra workshops op de agenda! Naast de In-Trinity Yoga-lessen op het rooster is het ook mogelijk om deel te nemen aan deze extra lessen. Zaterdag 28 oktober van 13:00-14:00 uur. Zondag 2 november van 12:45-13-45 uur. Kosten € 15,00 p.p Reserveer tijdig een board.

Nieuw!!!! In-Trinity Yoga per 16 okt.

sep 18, 2017 by Mirjam Pet Category: Geen categorie 0 comments

Vanaf 16 oktober starten wij in de studio met In-Trinity Yoga en wel als eerste yogastudio in Nederland!!! Er staan 5 lessen op het nieuwe lesrooster! IN-TRINITY YOGA is een geheel nieuwe manier van bewegen. In-Trinity-board is zo ontwikkeld, dat door de vorm en de helling van het board, oefeningen afwisselend makkelijker of intensiever kunnen worden uitgevoerd. IN-TRINITY […]