Zwangerschaps Ademcoaching

apr 06, 2021 by Mirjam Pet Category: ademcoaching, Nieuws 0 comments

Wil jij graag ontspannen ademen tijdens je zwangerschap en de bevalling? Weten hoe je de ademhaling kunt inzetten tijdens het opvangen van de weeën en daardoor rustig blijft tijdens de bevalling?

Ben je gespannen, dan zal je dat direct opmerken aan je ademhaling. Je ademt hoog, oppervlakkig en voelt je niet kalm. Doordat de baby steeds meer ruimte inneemt tijdens de zwangerschap is het heel natuurlijk dat je wat kortademiger wordt. Dit is op zich geen probleem, maar als je daar bovenop ook nog verkeerd ademt, kan het wel stressvol worden. Je kindje vindt het natuurlijk ook veel fijner als jij ontspannen bent.

Een verkeerd adempatroon ontstaat niet in één dag. Ongemerkt sluipt het er in en heb je er pas erg in wanneer je (adem)stress krijgt. Ook als je tegen de bevalling opziet, kan dit ademstress triggeren. Misschien is het je eerste bevalling en maak je je (onbewust) druk om het bevallingsproces. Het kan ook zijn dat een eerdere bevalling niet fijn is verlopen, waardoor je nu niet ontspannen zwanger kunt zijn.

Ademcoaching tijdens de zwangerschap helpt om spanning los te leren laten. Je leert hoe je ontspannen kunt ademen zodat jij goed voorbereid bent op de bevalling. Je zwangerschap is een uniek moment in je leven en ik gun jou en je kindje een goede start samen.

Ademcoaching wordt individueel gegeven. Ieder mens is uniek en één op één kan ik de sessie volledig afstemmen op jouw behoefte.

Zwangerschaps Ademcoaching 90 minuten privé sessie €85,00

Wil jij graag een afspraak of meer informatie? Neem dan contact op door te mailen naar Mirjam Pet-Meijvogel i[email protected] of stuur een What’s App naar 0638080677.

Mirjam Pet-Meijvogel: ‘Naast yogadocent en ademcoach ben ik moeder van 2 tienermeiden. In het verleden ben ik als kraamverzorgster werkzaam geweest en heb ik mogen assisteren bij thuisbevallingen. Het was elke keer weer heel speciaal om bij dit unieke moment aanwezig te mogen zijn. Daardoor heb ik veel verschillende bevallingen gezien en weet (ook uit eigen ervaring) wat een verschil het maakt als je kunt ontspannen tijdens de bevalling’.

Sorry, the comment form is closed at this time.