Workshop kinderyoga

mei 27, 2024 by Mirjam Pet Category: Nieuws, yoga 0 comments

Workshop kinderyoga

We hebben leuk nieuws voor de kids!
Kinder yogadocent Lara komt een superleuke workshop kinderyoga geven.

🌟Ontdek de magie van kinderyoga🌟

  • vrijdag 21 juni 16:00-17:00 uur
  • leeftijd 8,9,10,11 jaar
  • thema zomer (vakantie) 🏝
  • kosten €15

Kinderyoga zorgt voor meer ontspanning, verwondering, lichaamsbewustzijn, zelfvertrouwen en plezier!

Tijdens de kinderyoga workshop neemt Lara de kinderen graag mee in het thema; zomer (vakantie). Tijdens de workshop gebruikt zij yoga-houdingen, spellen, muziek, meditatie en visualisatie om tot ontspanning en plezier te komen. Uit het hoofd, in het lijf, en helemaal in het hier-en-nu 🙂

Even voorstellen:

Mijn naam is Lara. Misschien heb je mij wel eens gezien tijdens een yoga- of pilates les bij Yoga Swings 4 you. Naast mijn eigen enthousiasme voor yoga zie ik tijdens mijn werk in het basisonderwijs dat heel veel kinderen baat hebben bij meer ontspanning in deze drukke wereld. Als kinderyoga docent wil ik graag een veilige en speelse ruimte creëren waar kinderen kunnen ontspannen, hun innerlijke rust kunnen vinden en zichzelf kunnen zijn.

Meedoen?
Wil je graag een plekje reserveren voor je kind? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Sorry, the comment form is closed at this time.