Inschrijven online lessen

 

Naast het volgen van de lessen in de studio is het ook mogelijk om Online Yoga thuis te beoefenen.

Elke week staan er weer nieuwe online lessen voor je klaar. Zo blijven we je verassen en staat jou favoriete les er altijd bij.

Je kunt de lessen volgen via het abonnement, strippenkaart of als losse les.

Wil je kennismaken met ons? Volg dan een proefweek voor maar €15,00!

Meldt je aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle informatie over het volgen van de lessen. Tevens ben je gelijk op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

 

Welkom bij Yoga Swings 4 you

Leuk dat je een kijkje neemt op de website.

Je kunt bij ons de lessen in de studio volgen maar ook online vanuit je eigen huis.

Om de lessen te kunnen volgen is het belangrijk dat jij je aanmeld voor de nieuwsbrief. In de welkomstmail ontvang je namelijk alle informatie die je nodig hebt om te kunnen starten.

Wij maken gebruik van het reserveringssysteem Momoyoga. Zo weet je altijd of er een plekje voor je is in de les.

 

We hopen je snel te ontmoeten in de studio!

Namasté Dika & Mirjam

Nieuwsbrief/informatie lessen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes.

Greep uit ons aanbod

  • Vanwege het Coronavirus kon ik de zwangerschapslessen helaas niet meer volgen in de studio. Gelukkig kwam het online aanbod snel beschikbaar, waardoor ik de laatste weken van mijn zwangerschap toch soepel en fit kon blijven. Ik heb vooral veel gehad aan de tips voor een goede ademhaling en bekkenoefeningen. Een aanrader voor elke zwangere!  Linda van Duijn 

  • Kort maar krachtig. In een donkere periode van mijn leven kwam ik bij Mindfulness. Het helpt mij voelen, ontspannen leven. Het fijnste vind ik de sfeer dat de locatie veilig voor mij aanvoelt.  

Nieuws

Per 6 november QR-code

nov 04, 2021 by Mirjam Pet Category: Geen categorie 0 comments

I.v.m. de aangescherpte maatregelen zijn wij helaas verplicht om de QR-code te scannen bij binnenkomst. Het is belangrijk dat je elke les je QR-code én identiteitsbewijs meeneemt. Heb jij al een abonnement of leskaart bij de studio en heb je vragen over het toegangsbewijs i.v.m. je lessen? Neem dan gerust contact op.

13 november extra Aerial Yoga

okt 12, 2021 by Mirjam Pet Category: yoga 0 comments

Aerial Yoga. Een doek en de zwaartekracht. Meer heb je niet nodig voor deze fantastische, speelse les. Florentina begeleidt je door de lucht. Horizontaal, verticaal, ondersteboven, alles kan! Deze te gekke les staat weer als extraatje op het lesrooster. 13 november 11:30 – 12:30 uur Ben jij al bekend in de studio? Je kunt nu […]