Yesss, je kunt je nu inschrijven voor de lessen online!

Omdat het helaas (tijdelijk) niet mogelijk is om elkaar te ontmoeten in de studio gaat Yoga Swings 4 you online.

Je kunt de lessen volgen via het abonnement, strippenkaart of als losse les.

Yoga Katwijk

Hartelijk welkom bij yogastudio “Yoga Swings 4 You”. Je kunt ons vinden op een prachtige locatie, midden in het dorp van Katwijk op een rustige plek. Stap eens binnen voor informatie of een proefles en ontdek dat jij je al snel thuis zult voelen in onze sfeervolle studio. Persoonlijke aandacht  geven vinden wij heel belangrijk. Er is tijd voor gezelligheid en een goed  gesprek.

Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen manier en tempo. Er staan verschillende yogastijlen op het lesrooster zodat er voor iedereen wel een geschikte les is. Neem gerust contact op als je graag wil weten welke les het beste bij je past.

We hopen je binnenkort te ontmoeten in onze mooie studio.

Schrijf je snel in!

(Nog) geen activiteiten ...

Greep uit ons aanbod

  • Mijn eerste entree in jullie mooie studio, voelde als een warme deken. De rust, warmte, maar vooral jullie deskundigheid bewonder ik. Ik was altijd erg sceptisch over yoga, maar voor mij is het net dat laatste stukje dat ik nodig had voor de juiste balans! Beter voor mijn rug, rust en ontspanning! Namasté.  

  • Ik kom bij jullie sinds januari 2014 en yoga is een onderdeel van mijn leven geworden waar ik niet meer buiten kan en wil. Het heeft mij vooral veel gebracht en houd mij in het hier en nu. Het maakt mij ook een beter mens voor mijzelf en mijn omgeving. Dank aan vooral jullie die het met passie, aandacht en plezier geven, veiligheid bieden, en niet te vergeten veel lol, maak ook ruimte voor een traan.  

Nieuws

Studio gesloten t/m 6 april

mrt 14, 2020 by Mirjam Pet Category: Geen categorie 0 comments

Lieve mensen, De yogastudio is helaas volgens de richtlijnen van het RIVM gesloten t/m 6 april. Natuurlijk vinden wij het ontzettend vervelend maar zo kunnen wij met z’n allen weer zorgen voor een gezonde samenleving. Wij zijn de komende dagen druk bezig om uit te zoeken hoe we in de komende weken online lessen kunnen […]