Yoga Katwijk

Wij heten je van harte welkom in onze yogastudio “Yoga Swings 4 You”. Gelegen op een prachtige locatie, midden in het dorp van Katwijk maar toch heel rustig. Stap eens binnen voor informatie of een proefles en ontdek dat jij je al snel thuis zult voelen in onze sfeervolle studio. Persoonlijk contact met mensen vinden wij heel belangrijk, daarom werken wij met kleine groepen zodat een ieder de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Yoga is goed voor iedereen. Yoga beïnvloedt en verbetert de gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal. Wie is in deze drukke tijd nu niet op zoek naar meer balans en innerlijke rust? Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen manier en tempo. Ervaar de vele voordelen en je vraagt je af waarom je er niet eerder mee begonnen bent. Yoga in Katwijk? Yoga Swings 4 You!

Greep uit ons aanbod

  • Ik ben blij met de Power Yoga lessen! Zo leuk om te merken dat, ook als ben je niet meer zo jong (50) je toch nog zoveel vooruitgang kan boeken (de zonnegroet gaat steeds beter!) 

  • Kort maar krachtig. In een donkere periode van mijn leven kwam ik bij Mindfulness. Het helpt mij voelen, ontspannen leven. Het fijnste vind ik de sfeer dat de locatie veilig voor mij aanvoelt. 

Nieuws

Per 7 feb Yoga/Pilates (level 2) iedere donderdag 20:15 uur

jan 21, 2019 by Mirjam Pet Category: Geen categorie 0 comments

Omdat er zo veel animo is voor de lessen Yoga/Pilates zal de AerialYoga op donderdagavond vervangen worden voor Yoga/Pilates (level 2). Vanaf donderdag 7 februari 20:15-21:15 uur  is er dus weer voldoende ruimte in deze leuke, soms pittige les.  

Zondag 3 februari workshop: Relax, Release & Restore (VOL)

jan 21, 2019 by Mirjam Pet Category: Geen categorie 0 comments

Zondag 3 februari staat er een hele fijne workshop op de agenda. (Op dit moment is de workshop vol. Je kunt je opgeven voor de reservelijst). Relax, Release & Restore Tijdens deze twee uur durende workshop nemen we je mee op weg naar de ultieme ontspanning. Diepe strekkingen worden afgewisseld met ademtechniek, meditatie en YinYoga. […]