Yoga Katwijk

Wij heten je van harte welkom in onze yogastudio “Yoga Swings 4 You”. Gelegen op een prachtige locatie, midden in het dorp van Katwijk maar toch heel rustig. Stap eens binnen voor informatie of een proefles en ontdek dat jij je al snel thuis zult voelen in onze sfeervolle studio. Persoonlijk contact met mensen vinden wij heel belangrijk, daarom werken wij met kleine groepen zodat een ieder de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Yoga is goed voor iedereen. Yoga beïnvloedt en verbetert de gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal. Wie is in deze drukke tijd nu niet op zoek naar meer balans en innerlijke rust? Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen manier en tempo. Ervaar de vele voordelen en je vraagt je af waarom je er niet eerder mee begonnen bent. Yoga in Katwijk? Yoga Swings 4 You!

Schrijf je snel in!

Greep uit ons aanbod

  • Ik ben blij met de Power Yoga lessen! Zo leuk om te merken dat, ook als ben je niet meer zo jong (50) je toch nog zoveel vooruitgang kan boeken (de zonnegroet gaat steeds beter!)  

  • 65 en met pensioen gestuurd. Bedeesd aangeklopt bij Yoga Swings 4 You, val ik binnen de doelgroep? Ja natuurlijk, Welkom! Inmiddels voel ik mij jaren jonger en soepeler, ik zou geen les willen missen. Heb ik de geheime bron van de eeuwige jeugd ontdekt? Henk van Zonneveld

Nieuws

Nu ook elke donderdag om 20:15 uur Yoga/Pilates (level 2)

jan 21, 2019 by Mirjam Pet Category: Geen categorie 0 comments

Omdat er zo veel animo is voor de lessen Yoga/Pilates staat er een extra uur op het lesrooster.  Elke donderdag van 20:15-21:15 uur  is er dus weer voldoende ruimte bij Yoga/Pilates (level 2).      

Zwangerschaps Yoga/Pilates op vrijdag en zondag!

dec 13, 2018 by Mirjam Pet Category: Geen categorie 0 comments

Ben je zwanger en vindt je het fijn om fit en ontspannen je zwangerschap te beleven? Dan is Zwangerschaps Yoga/Pilates een leuke les voor jou! Iedere vrijdag 20:15 – 21:15 uur Iedere zondag  11:15 – 12:15 uur Er zijn voldoende plekjes en je kunt op elk moment van je zwangerschap instromen.