Yoga Katwijk

Wij heten je van harte welkom in onze yogastudio “Yoga Swings 4 You”. Gelegen op een prachtige locatie, midden in het dorp van Katwijk maar toch heel rustig. Stap eens binnen voor informatie of een proefles en ontdek dat jij je al snel thuis zult voelen in onze sfeervolle studio. Persoonlijk contact met mensen vinden wij heel belangrijk, daarom werken wij met kleine groepen zodat een ieder de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Yoga is goed voor iedereen. Yoga beïnvloedt en verbetert de gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal. Wie is in deze drukke tijd nu niet op zoek naar meer balans en innerlijke rust? Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen manier en tempo. Ervaar de vele voordelen en je vraagt je af waarom je er niet eerder mee begonnen bent. Yoga in Katwijk? Yoga Swings 4 You!

Greep uit ons aanbod

  • Kort maar krachtig. In een donkere periode van mijn leven kwam ik bij Mindfulness. Het helpt mij voelen, ontspannen leven. Het fijnste vind ik de sfeer dat de locatie veilig voor mij aanvoelt. 

  • Ik ben blij met de Power Yoga lessen! Zo leuk om te merken dat, ook als ben je niet meer zo jong (50) je toch nog zoveel vooruitgang kan boeken (de zonnegroet gaat steeds beter!) 

Nieuws

Per 5 september verhuist Yoga 4 Kids naar woensdagmiddag.

jul 09, 2018 by Mirjam Pet Category: Geen categorie 0 comments

Vanaf woensdag 5 september start Yoga 4 Kids op woensdag van 15:30 – 16:30 uur. Florentina gaat vol enthousiasme les geven aan de kids in de leeftijd van 7 – 11 jaar. Zij behoort nu officieel bij het team van Yoga Swings 4 you (en daar zijn wij heel blij mee) en zal op woensdag ook […]

Maandag 9 juli YOGA ON THE BEACH!

jul 06, 2018 by Mirjam Pet Category: Geen categorie 0 comments

Het blijft fantastisch weer! Dus tijd voor een fijne yogales op het Katwijkse strand. Maandag 9 juli van 19:00 – 20:00 uur. Florentina geeft een heerlijke les waar we natuurlijk reuze zin in hebben met dit zomerse weer. Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Je kunt de les volgen op je abonnement, […]