Mirjam Pet

Naast het geven van de lessen , massages en ademsessies ben ik vooral een luisterend oor.  Ik vind het fijn om mensen te inspireren en enthousiast te maken om het beste uit zichzelf te halen waardoor ze lekkerder in hun vel zitten.

De yogastudio voelt een beetje als mijn speeltuin. Na jaren rond gestuiterd te hebben als groepslesdocent op de sportschool ben ik in een andere fase beland. Ik vind het bijzonder om te zien dat er zoveel mensen lichamelijk en geestelijk lekkerder in hun vel zitten door het volgen van yoga- en pilateslessen. Mijn passie voor yoga deel ik graag omdat ik merk dat het zoveel positiviteit brengt.

Na de opleiding Power Yoga docent volgde ik o.a. de opleiding Perfect Pilates, Aerial Yoga en Yin Yoga. Het lesgeven kan ik prima combineren met  mijn tweede passie, het geven van massages en energetische behandelingen. Naast diverse massagecursussen heb ik de opleiding Energetisch Therapeut in 2017 afgerond. Heel bijzonder om te zien wat energie met een mens kan doen en ontzettend fijn om mensen te kunnen helpen. Omdat ik geïnteresseerd ben in alles wat met energie te maken heeft heb ik de cursus Reiki gevolgd. Mijn laatst afgeronde opleiding is Ademcoaching. Dit is een prachtige opleiding waar ik heel veel kennis over ademen heb mogen opdoen. Alle opleidingen sluiten naadloos op elkaar aan en gebruik ik dagelijks in de praktijk.

Ik ben leergierig, ondernemend en altijd op weg naar de volgende uitdaging. Yoga en ademhaling (en Dika ;-)) helpen mij iedere keer weer om op tijd af te remmen.

Zeg Dika en Mirjam dan zeg je yin en yang. Twee totaal verschillende personen die elkaar perfect aanvullen. We noemen onze manier van lesgeven ook wel eens gekscherend “yoga op z’n Hollands”. Geen ingewikkelde yogatermen maar duidelijke taal. We zweven alleen tijdens de Aerial Yoga.