Mirjam Pet

Naast het geven van de lessen , massages en ademcoaching ben ik vooral een luisterend oor. Ik vind het fijn om mensen te helpen ontspannen. Het is heerlijk om te zien dat mensen lichamelijk en geestelijk lekkerder in hun vel zitten door het volgen van yoga- en pilateslessen. Mijn passie over de werking van lichaam en geest deel ik graag omdat ik merk dat het zoveel positiviteit brengt.

Na de opleiding Power Yoga docent volgde ik o.a. de opleiding Perfect Pilates, Aerial Yoga en Yin Yoga. Naast het lesgeven kun je mij in studio vinden als ik aan het masseren of ademcoachen ben.  Naast diverse massagecursussen heb ik de opleiding Energetisch Therapeut in 2017 afgerond. Het is heel bijzonder om te zien wat energie met een mens kan doen en ontzettend fijn om mensen te kunnen helpen. Omdat ik geïnteresseerd ben in alles wat met energie te maken heeft heb ik de cursus Reiki gevolgd. Mijn laatst afgeronde opleiding is Ademcoaching. Dit is een prachtige opleiding waar ik heel veel kennis over de ademhaling heb mogen opdoen. Alle opleidingen sluiten naadloos op elkaar aan en gebruik ik dagelijks in de praktijk.

Op dit moment volg ik de opleiding Hypnotherapie. Nadat ik een aantal hypnose-seminars heb gevolgd, weet ik, dat deze opleiding een prachtige aanvulling is om mensen met spanning en angsten nog beter te kunnen helpen.

De langdurige sluiting van de yogastudio tijdens de lock down, is voor mij het ideale moment geweest om de online training Opgelucht Ademen bij (adem)stress te maken. Online leren ontspannen d.m.v. ademcoaching, mindfulness en yoga.

Ik ben leergierig, ondernemend en denk in mogelijkheden. Yoga en ademhaling (en Dika ;-)) helpen mij iedere keer weer om op tijd af te remmen zodat ik mijzelf niet voorbij ren.

Zeg Dika en Mirjam dan zeg je yin en yang. Twee totaal verschillende personen die elkaar perfect aanvullen. We noemen onze manier van lesgeven ook wel eens gekscherend ‘yoga op z’n Hollands’. Geen ingewikkelde yogatermen, maar duidelijke taal. We zweven alleen tijdens de Aerial Yoga.

Mirjam Pet-Meijvogel