Energetische massage

mrt 17, 2016 Category: massages

029-1k

Energetische massage stimuleert het zelfhelend vermogen bij fysieke en mentale klachten.

Kort samengevat; tijdens de behandeling worden 7 energieknooppunten in het lichaam geanalyseerd en zo nodig gebalanceerd. Deze knooppunten van energie, ook wel bekend als chakra’s, lopen langs de wervelkolom van je stuit tot je kruin. Je kunt de chakra’s vergelijken met energiecentrales, ze nemen energie op, verdelen het en geven energie af.  Zit je lichamelijk en/of geestelijk niet lekker in je vel dan vind er een verstoring plaats in het energiesysteem. Als de energie weer goed kan stromen ben je beter in staat om lichaam en geest in balans te houden.

Energietherapie kan voor zeer veel klachten verlichting geven, zoals: Burn-out, slapeloosheid, maag/darmklachten, hoofdpijn, stress, angsten, gewrichtsklachten, ziekte van Pfeiffer, huilbaby’s ect.

De behandeling ontvang je geheel gekleed op de massagetafel. Drukpuntmassage wordt afgewisseld met het  balanceren en stimuleren van het energiesysteem via mijn handen. Het voelen van energie heb ik geleerd bij de opleiding Energietherapie. Tijdens de behandeling wordt je zacht aangeraakt, wat vaak als zeer ontspannend wordt ervaren. Sommige mensen voelen de energetische behandeling op bepaalde delen van het lichaam als zwaartekracht, warmte of lichte tintels maar dit hoeft niet.

Na de behandeling worden de verstoringen in het energiesysteem besproken, dit helpt je om inzicht te krijgen in het ontstaan van de disbalans. Klachten die langere tijd bestaan kunnen ook meerdere behandelingen nodig hebben.

 

Eerste afspraak Energetische massage 90 min. € 65,00

Vervolgafspraak Energetische massage 60-75 min. € 50,00

 

(Het is aan te raden om minimaal 2 behandelingen te nemen)