Bindweefsel/cupping

Bindweefselmassage is een stevige, “niet geheel pijnloze” massagetechniek. Deze massage is bijzonder geschikt om verklevingen los te maken, afvalstoffen af te voeren en zuurstofrijk bloed naar huid en spieren te vervoeren.

Klachten zoals o.a.: frozen shoulder, hoofdpijn en migraine, (chronische) rugpijn en schouderklachten, doorbloedingsstoornissen en bekkenscheefstand  zijn over het algemeen goed te behandelen met deze massage.

Terugkerende rug/schouder- en bilspier-klachten kunnen heel effectief behandeld worden door het oppakken en rollen van de huid. Tijdens de behandeling wordt ook gebruik gemaakt van cupping.

Cupping is een tecniek waarbij een cuppingglas vacuum op de huid gezogen wordt. Afwisselend wordt de cup gebruikt om te masseren en wordt hij enige tijd vastgezet  op strategische plekken om de doorbloeding te stimuleren. Dit kan na de behandeling enkele verkleuring geven op de huid, vergelijkbaar met een zuigzoen. Dit is niet schadelijk en verdwijnt na een aantal dagen.

Bindweefselmassage van de benen is tevens zeer effectief  bij het verminderen van cellulitis, ook wel bekent als de sinaasappelhuid. Is het doel een strakkere huid van de benen? Dan zijn minimaal 5 behandelingen aan te raden.

Bindweefselmassage 60 min. €   60,00

Bindweefselmassage 30 min. €   35,00

5 rittenkaart 30 min.                 € 155,00

Voor het maken van een afspraak Email:[email protected]