Mirjam Pet-Meijvogel

Mijn naam is Mirjam Pet-Meijvogel.

Naast het geven van yoga-, pilates- en mindfulness, help en leer ik mensen om lichamelijk en/of geestelijk spanning los te laten. Dit doe ik doormiddel van ademcoaching, hypnotherapie en massages.

In mijn enthousiasme heb ik mijzelf ik het verleden regelmatig voorbij gelopen. Yoga geeft mij rust en zorgt ervoor dat ik beter in balans blijf. Het heeft mij geleerd om bewuster te zijn van de signalen die mijn lichaam geeft als ik mijn grenzen overschrijd. Het werken met de ademhaling en hypnotherapie heeft mijzelf ook enorm geholpen om angsten en spanning los te laten. Dat gun ik iedereen.

Mijn interesse in de werking van lichaam en geest is groot. Daardoor heb ik de afgelopen jaren diverse opleidingen gevolgd. Ik zit altijd met mijn neus in de boeken en ik vermoed dat ik de eeuwige student blijf.

Een greep uit de opleidingen en cursussen:

Power Yoga, Perfect Pilates, Aerial Yoga, Yin Yoga. Pilates bij borstkanker, Meridianen, Chakra’s, Reiki, Ademcoaching en Hypnotherapie.

Met mijn online training Mindfull Ontspannen kun je thuis op je eigen tijd spanning leren loslaten. Ideaal voor mensen die willen stoppen met stressen maar geen idee hebben hoe ze dat moeten doen.

Zeg Dika en Mirjam, dan zeg je yin en yang. Twee totaal verschillende personen die elkaar perfect aanvullen. We noemen onze manier van lesgeven ook wel “yoga op z’n Hollands”. Geen ingewikkelde yogatermen maar duidelijke taal. We zweven alleen tijdens de Aerial Yoga.