Mirjam Pet-Meijvogel

Ik ben Mirjam Pet-Meijvogel.

Naast het lesgeven vind ik het heerlijk om mensen te helpen die fysiek en/of mentaal niet lekker in hun vel zitten. Dit doe ik d.m.v. massages, ademcoaching en hypnotherapie.

In mijn enthousiasme heb ik mijzelf ik het verleden regelmatig voorbij gelopen. Yoga geeft mij rust en zorgt ervoor dat ik beter in balans blijf. Ik ben me er meer bewust van als ik mijn grenzen overschrijd. Nu help ik anderen om ook spanning en angsten los te laten.

Mijn interesse in de werking van lichaam en geest is groot. Daardoor heb ik de afgelopen jaren diverse opleidingen gevolgd. Ik zit altijd met mijn neus in de boeken en ik vermoed dat mijn honger naar kennis nooit gaat stoppen.

Een greep uit de opleidingen en cursussen:

Power Yoga, Perfect Pilates, Aerial Yoga, Yin Yoga. Pilates bij borstkanker, diverse massagecursussen, Energetisch therapeut, Reiki, Ademcoaching en Hypnotherapie.

Gefascineerd door de werking van het onbewuste brein heb ik de opleiding Hypnotherapie Practitioner Principles en de vervolgopleiding Hypnotherapie Master Practitioner Playground bij Hypnose Instituut Nederland afgerond.

Op dit moment volg ik de vervolgopleiding Hypnotherapie Pathfinder, Alle opleidingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd sluiten naadloos op elkaar aan en gebruik ik dagelijks in de praktijk.

De langdurige sluiting van de yogastudio tijdens de lock down, is voor mij het ideale moment geweest om de online training Mindfull Ontspannen te maken. Speciaal voor mensen met stress die op hun eigen tijd willen leren ontspannnen.