Energetische Behandeling

mrt 17, 2016 Category: massages

 

In balans

Een energetische behandeling stimuleert het energiesysteem zodat lichaam en geest in balans kunnen komen.

Energiesysteem

Kort samengevat; tijdens de behandeling worden 7 energieknooppunten in het lichaam geanalyseerd en zo nodig gebalanceerd.

Deze knooppunten van energie, ook wel bekend als chakra’s, lopen langs de wervelkolom van je stuit tot je kruin.

Je kunt de chakra’s vergelijken met energiecentrales, ze nemen energie op, verdelen het en geven energie af.

Fysiek en mentaal

Zit je lichamelijk en/of geestelijk niet lekker in je vel dan vind er een verstoring plaats in het energiesysteem. Als de energie weer goed kan stromen ben je beter in staat om lichaam en geest in balans te houden.

Energietherapie kan voor zeer veel klachten verlichting geven, zoals: Burn-out, slapeloosheid, maag/darmklachten, hoofdpijn, stress, angsten, gewrichtsklachten, ziekte van Pfeiffer, huilbaby’s ect.

Maar nog belangrijker is dat je de kracht vind om beter voor jezelf op te komen, je durft uit te spreken en beter weet wat goed voor jou is. Dat jij jezelf weer op de eerste plaats durft te zetten en meer zelfvertrouwen krijgt.

Een energetische behandeling is ook aan te raden als je meer bezig wilt zijn met (lichaams)bewustzijn of wil groeien op spirituele gebied.
Als jij lichamelijk en geestelijk beter in balans bent zal je dat merken aan je humeur, energie en gezondheid.

Werkmethode

De behandeling ontvang je geheel gekleed op de massagetafel. Drukpuntmassage wordt afgewisseld met het balanceren en stimuleren van het energiesysteem via mijn handen. Het voelen van energie heb ik geleerd bij de opleiding Energietherapie.

Tijdens de behandeling wordt je zacht aangeraakt, wat vaak als zeer ontspannend wordt ervaren. Sommige mensen voelen de energetische behandeling op bepaalde delen van het lichaam als zwaartekracht, warmte of lichte tintels. Ook als je dit niet zo ervaart heeft de behandeling effect.

 

Gesprek na afloop

Na de behandeling worden de evt. verstoringen in het energiesysteem besproken, dit helpt je om inzicht te krijgen in het ontstaan van de disbalans.

Als jij met de inzichten aan het werk gaat zal je uit jezelf veel beter in balans kunnen blijven en heb je mij uiteindelijk niet meer nodig.

 

Afspraak Energetische behandeling 90 min. € 90,00

 

Energie kent geen grenzen

Een energetische behandeling is ook mogelijk vanaf afstand. D.m.v. een foto voel ik jouw  energie en ga aan het werk om je chakra’s te balanceren.