Hypnotische maagband

Voordelen hypnotische maagband

√  ontspannen gewicht verliezen

  nooit meer op dieet

  streefgewicht behouden

  eerder voldaan zijn

  emoties verteren i.p.v. weg eten

Herkenbaar?

Hoe komt het toch dat het lijkt alsof je gesaboteerd wordt door je eigen brein bij iedere afvalpoging? Dat je op maandag met frisse moed begint met gezond eten, en voor je het weet heb je die reep chocolade, chips, of … al weer opgegeten. En dan denk je; het is nu toch al verpest, ik begin morgen wel weer. 

Maar…het voelt niet goed. Je voelt je niet comfortabel in je lichaam. Ondanks dat het overgewicht je vreselijk dwars zit, lukt het je maar niet om blijvend gewicht te verliezen. 

Waarom het niet lukt

Al die mislukte pogingen om gewicht te verliezen heb je met je bewustzijn gedaan. Maar de oplossing zit in je onderbewustzijn! 

Wist jij dat je bewust maar 5% de controle hebt over alles wat je doet? De 95% waar je geen controle over hebt doe je volledig automatisch, en dus onbewust.

Je kunt je voorstellen dat je ontzettend veel doorzettingsvermogen moet hebben om je slechte eetgewoontes te transformeren naar nieuwe en gezonde gewoontes. Je brein werkt energiebesparend en kiest daarom eerder voor het bekende, onbewuste patroon.

Alleen jij wil dat niet meer!

De oplossing

Onder hypnose kun je heel makkelijk met je onbewuste werken. Je kunt tijdens een sessie oude, negatieve gewoontes en overtuigingen vervangen voor gezonde en positieve gewoontes. Je zal merken dat je daardoor automatisch gezonder gaat eten, eerder voldaan bent én daardoor moeiteloos gewicht verliest.

Tijdens het hypnotische maagband programma ruimen we jouw saboterende gewoontes op. Je valt daardoor niet meer terug in je oude patroon. De mentale ondersteuning van hypnotherapie zorgt ervoor dat je dit keer wél je streefgewicht behaald en zal behouden. 

Tevens ontvang je de hypnotische maagband. Het bandje om je maag zorgt ervoor dat je maag kleiner is. Er past minder voedsel in je maag waardoor je eerder, en langer verzadigd bent. Je wordt op die manier ook fysiek geholpen om minder te eten. Zo werk je aan twee kanten om gewicht te verliezen.

Geen werkelijke operatie wel echte resultaten. Geniaal!

Hypnotische maagband

Hoe komt het dat je zonder operatie een maagband kunt laten plaatsen en je toch het effect zult ervaren?

Het maakt voor je brein niet uit of iets echt is, of niet.

Bijvoorbeeld: denk jij (bewust) aan iets lekkers, dan zet je (onbewust) de processen in gang voor je spijsvertering. Je  maakt meer speeksel aan. Je maag maakt zich klaar om te gaan verteren en je krijgt serieus trek. Is er eten in de buurt? Nee maar dat maakt voor je brein niet uit. Gek eigenlijk, het was maar een gedachte…

Programmeer jij jouw brein dat er een bandje om je maag zit, dan heb jij een maagband.

Dat is natuurlijk fantastisch nieuws!! Want dit betekent dat jij je doel gaat behalen zonder risicovolle operatie te hoeven ondergaan.

Voordelen hypnotische maagband

 • geen operatie, wel een maagband
 • ontspannen gewicht verliezen
 • zonder dieet afslanken
 • behoud van streefgewicht
 • streefgewicht behouden
 • eerder voldaan voelen
 • na plaatsing direct effect
 • emoties verteren i.p.v. weg eten
 • geen herstelperiode

Extra informatie

 • De eerste sessie duurt ongeveer 120 minuten en de vervolgsessies 60 – 90 minuten.
 • De totale duur van het programma is 3 – 4 maanden.
 • Het programma is geschikt bij extreem overgewicht maar ook wanneer je worstelt met een aantal kilo’s.
 • Tijdens en na het programma hoef je geen dieet te volgen. Je eet normale, kleinere porties gezonde voeding.
 • Wil jij graag starten? Dan plannen we 5 afspraken in. Op die manier ben je verzekerd van ruimte in mijn agenda.
 • De factuur van het complete programma betaal je voor aanvang van de eerste sessie. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit motiverend werkt om je doel te behalen. Daar ga jij voor natuurlijk!

Contact

Wil jij graag starten of vrijblijvend informeren wat de hypnotische maagband voor jou kan betekenen? Neem dan contact op en dan plannen wij een belafspraak in.

Mirjam Pet-Meijvogel

Email: [email protected]

WhatsApp: 0638080677