Mirjam Pet-Meijvogel

Naast het geven van de lessen en behandelingen ben ik vooral een luisterend oor. Ik vind het fijn om mensen te laten ontspannen. Het is heerlijk om te zien dat mensen fysiek en mentaal beter in balans zijn door het volgen van yoga- en pilateslessen. Mijn passie over de werking van lichaam en geest deel ik graag met anderen.

Na de opleiding Power Yoga docent volgde ik o.a. de opleiding Perfect Pilates, Aerial Yoga en Yin Yoga. Naast het lesgeven kun je mij in studio vinden voor hypnotherapie, ademcoaching of een massage.

Naast diverse massagecursussen heb ik de opleiding Energetisch Therapeut in 2017 afgerond. Ademcoaching is een prachtige opleiding waar ik heel veel kennis over de ademhaling heb mogen opdoen. Dit jaar heb ik de opleiding Hypno Principles bij Hypnose Instituut Nederland afgerond. Gefascineerd door de werking van het onbewuste brein start ik in maart met de vervolgopleiding. Alle opleidingen sluiten naadloos op elkaar aan en gebruik ik dagelijks in de praktijk.

De langdurige sluiting van de yogastudio tijdens de lock down, is voor mij het ideale moment geweest om de online cursus Opgelucht Ademen bij (adem)stress te maken. Mensen kunnen nu vanuit huis online leren ontspannen d.m.v. ademcoaching, mindfulness en yoga.

Ik ben leergierig, ondernemend en denk in mogelijkheden. Yoga en Mindfulness helpen mij iedere keer weer om op tijd af te remmen zodat ik mijzelf niet voorbij ren.

Zeg Dika en Mirjam dan zeg je yin en yang. Twee totaal verschillende personen die elkaar perfect aanvullen. We noemen onze manier van lesgeven ook wel eens gekscherend ‘yoga op z’n Hollands’. Geen ingewikkelde yogatermen, maar duidelijke taal. We zweven alleen tijdens de Aerial Yoga.

Mirjam Pet-Meijvogel