Mirjam Pet-Meijvogel

Naast het geven van verschillende lessen in de studio, heb ik nog een passie. Graag help ik mensen bij het loslaten van mentale en fysieke spanning. Als ademcoach en hypnotherapeut leer ik mensen wat zij zelf kunnen doen om in balans te komen én te blijven. Mijn kennis over de werking van lichaam en geest deel ik graag met anderen.

Na de opleiding Power Yoga docent volgde ik o.a. de opleiding Perfect Pilates, Aerial Yoga, Yin Yoga. Naast het lesgeven kun je mij in studio vinden voor hypnotherapie, ademcoaching of een massage.

Naast diverse massagecursussen heb ik de opleiding Energetisch Therapeut in 2017 afgerond. Ademcoaching is een prachtige opleiding waar ik heel veel kennis over de ademhaling heb mogen opdoen. Gefascineerd door de werking van het onbewuste brein heb ik de opleiding Hypnotherapie Practitioner Principles en de vervolgopleiding Hypnotherapie Master Practitioner Playground bij Hypnose Instituut Nederland afgerond. Alle opleidingen sluiten naadloos op elkaar aan en gebruik ik dagelijks in de praktijk.

De langdurige sluiting van de yogastudio tijdens de lock down, is voor mij het ideale moment geweest om de online cursus Opgelucht Ademen bij (adem)stress te ontwikkelen. Deze cursus van 7 weken helpt mensen van klachten af zoals o.a. hyperventilatie, burnout, fysieke- en mentale stress. Online leren ontspannen d.m.v. ademcoaching, mindfulness en yoga.

Ik ben leergierig, ondernemend en altijd op zoek naar kennis. Yoga en Mindfulness helpen mij iedere keer weer om op tijd af te remmen zodat ik mijzelf niet voorbij ren.

Zeg Dika en Mirjam dan zeg je yin en yang. Twee totaal verschillende personen die elkaar perfect aanvullen. We noemen onze manier van lesgeven ook wel eens gekscherend ‘yoga op z’n Hollands’. Geen ingewikkelde yogatermen, maar duidelijke taal. We zweven alleen tijdens de Aerial Yoga.