WINTER YINYOGA XL

Datumzondag 15 december 2019
19:00 uur - 21:00 uur
Prijs per persoon€ 25,00

Zondag 15 december staat er een heerlijke lange WINTER YINYOGA XL op de agenda. In de winter is de energie meer naar binnen gekeerd en zijn we over het algemeen meer Yin. In de winter besteden we veel tijd binnenshuis en hebben meer tijd om naar binnen te keren en op te laden voordat de lente zijn intrede weer doet. De agenda staat in december ook vaak vol met verplichtingen en leuke dingen.

Voordat de feestdagen losbarsten kun je twee uur lang genieten van diepe strekkingen, ademhaling en ontspanning. Even een moment voor jezelf.

YINYOGA is een fijne en vriendelijke manier om bindweefsel soepeler te maken. Doordat de houdingen (voornamelijk zittend en liggend) min. 3 minuten aangehouden worden krijgt het lichaam de tijd om spanning los te laten.

Tijdens de workshop ontvang je extra begeleiding in de houdingen waardoor je net dat kleine beetje extra krijgt om weer helemaal opgeladen naar huis te gaan.

Na afloop staat er thee met wat lekkers klaar.

 

Wil jij graag zeker zijn van een plekje? Meldt je dan aan: [email protected]

Bij diepe ontspanning daalt je lichaamstemperatuur dus trek lekker een vestje en sokken aan. Dekens zijn in de studio voldoende aanwezig.

Sorry, the comment form is closed at this time.